FacebookLinkedIn

Menu

 

 

Werkvoorbereider/ Engineer glasvezel

   40 uur
    Meppel

 

Vol energie aan de slag!

RE-NET groeit en daarom zoeken wij een ervaren werkvoorbereider/engineer glasvezel. Werken bij RE-NET (onderdeel van de RENDO-groep) betekent werken aan de toekomst van het glasvezelnetwerk in de regio. Samen met onze collega's streven wij naar een goed en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor onze klanten. Daar werken we met een enthousiast en compact team elke dag vol energie aan!

 

Dit ga jij doen

Werkzaamheden die RE-NET in opdracht uitvoert zijn na-aanleg, nieuwbouw, schades en incidenten, reconstructies en grotere (nieuw)bouwprojecten. Als Werkvoorbereider/engineer zorg jij ervoor dat de collega’s en aannemers zonder belemmering aan de slag kunnen in het veld. Je begeleidt de speciale glasvezelprojecten met alle belanghebbenden en stemt de prioriteit van werkzaamheden af. Jij ontwerpt het netwerk, registreert mutaties en tekent de nieuwe aanleg in de netwerkadministratie. Je vindt het uitdagend om het netwerk zo efficiënt mogelijk maar ook voor de toekomst vast te ontwerpen. Voor offertes maak jij een inschatting van het gebruikte materiaal en de werkzaamheden. Je signaleert daarnaast proactief commerciële kansen voor RE-NET vanuit de markt of nutsoverleg. Je zorgt ervoor dat de werkvoorraad van engineeringsvraagstukken beheersbaar blijft en signaleert knelpunten op tijd.

Je werkt samen met de andere werkvoorbereiders en de coördinator uitvoering om de storingen en aanleg van het glasvezelnetwerk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Aanleg en storingen moeten binnen de SLA afspraken worden uitgevoerd. Dat kan niet zonder jouw inzet en kennis. Jouw expertise is nodig bij het oplossen van complexe meervoudige storingen. Je bent het aanspreekpunt voor de monteurs in het veld bij storingen en/of geconstateerde netwerkafwijkingen bij aanleg. Je krijgt energie van het behalen van planningen en gestelde doelstellingen.

Werken in een groeiende organisatie als RE-NET vraagt om een flexibele, klantgerichte houding. Daarbij houd je je hoofd koel, want jij weet precies hoe het zit! De functie is breed en geeft dus afwisseling genoeg!

 

Hier worden we blij van

Je werkt nauwkeurig maar je verliest jezelf niet in details. Je bent analytisch en ook praktisch ingesteld. Je hebt een drive om de opdrachten en projecten binnen de gestelde afspraken op te leveren en daarbij wil je ook kwaliteit leveren. Je kunt goed hoofdzaken en bijzaken scheiden.

 

Dit breng je ook mee:

 • MBO+ / HBO denkniveau met een technische achtergrond;
 • Uitgebreide kennis van glasvezelnetwerken en gebruikte materialen;
 • Ervaring met AutoCad, QGIS en Cocon, FOW is een pré;
 • Je werkt planmatig, efficiënt en gestructureerd;
 • Je hebt projectmanagement ervaring;
 • Je krijgt energie van het halen van deadlines;
 • Je bent besluitvaardig en doelgericht met oog voor kwaliteit;
 • In bezit van rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

RENDO biedt een afwisselende en uitdagende baan als Werkvoorbereider/ engineer glasvezel en daar hoort een prima salaris bij. Het salaris is maximaal € 4.174,- bruto per maand. Er is een mogelijkheid om door te groeien naar de rol van senior Werkvoorbereider/ engineer met een maximaal salaris van € 4.504 bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring. 

Daarbij komt nog 

 • Een persoonlijk keuzebudget van 18%; dit is inclusief 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je kunt dit budget naar eigen voorkeur inzetten, door dit iedere maand te laten uitkeren of te kiezen voor de aankoop van extra verlofdagen;
 • 20 vakantiedagen en 4,5 dag spaarverlof;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%;
 • Een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van € 500,- (naar rato);
 • Je kunt gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, waarbij je een bijdrage van € 360,- bruto per jaar kunt ontvangen als je aanvullend verzekerd bent;
 • Reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot fiscale uitruil;
 • Een laptop en mobiele telefoon; 
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Een (integriteits)screening is onderdeel van de werving & selectie procedure.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met: 

Jan Willem Veldhuis

Daniële Sieders
Teamcoördinator RE-NETRecruiter
06-1436530706-46939033

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met:

Jan Willem Veldhuis
Teamcoördinator RE-NET
06-14365307
 
Daniële Sieders
Recruiter
06-46939033 

 

Enthousiast geworden?

Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Wij laten zo spoedig mogelijk iets horen. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust. 

 

Kom jij werken bij RENDO?