FacebookLinkedIn

Menu

 

 

Contractmanager

   32 - 40 uur
    Meppel

 

Vol energie aan de slag bij RENDO!

Ben jij een gedreven Contractmanager die overzicht weet te houden en lijnen voor prestatieverbetering kan uitzetten? Dan zoeken wij jou! 

De afdeling Inkoop, Contractmanagement en Logistiek is onder andere verantwoordelijk voor inkoop, in de brede zin van het woord. Van het inkopen van goederen, het beheren hiervan in het magazijn, contractmanagement, wagenparkbeheer en het uitvoeren van aanbestedingen.  

Als Contractmanager bij RENDO speel je een essentiële rol in de onderhandeling, het beheer en het onderhoud van onze contracten, waardoor we onze missie kunnen blijven vervullen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en toont eigenaarschap in je verschillende werkzaamheden. Zo beheer je zorgvuldig onze contracten en tref je tijdig actie, zoals bij aflopende contracten. Tevens ben jij de beheerder van ons wagenpark en speel je een belangrijke rol in onze aanbestedingsprocessen, onder leiding van jouw teamleider. De Contractmanager werkt intensief samen met verschillende afdeling binnen RENDO zoals assetmanagement, onderhoud en beheer & aanleg. Daarnaast onderhoud je waardevolle relaties met onze (toe)leveranciers. Kortom, een veelzijdige en dynamische functie waarin je een adviserende rol vervult in de verdere optimalisatie van onze logistieke organisatie en specifiek in de professionalisering van ons inkoop- en contractmanagementproces. 

 

Hoe ziet een dag eruit als Contractmanager

Terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie, begin je de dag met een informeel gesprek met je collega's, waarbij je het afgelopen weekend bespreekt en een vooruitblik werpt op de komende dagen. Hierna duik je in je notities voor de afspraak met een leverancier waarin de voorwaarden voor een 2 jaar contract moeten worden onderhandeld. In de middag gaat de telefoon en neem je het gesprek aan van een andere leverancier, die de levering van een nieuwe auto inplant. Je checkt zorgvuldig de wagenparkplanning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat alle voertuigen op schema staan. Aansluitend kom je samen met je teamleider om de aanbestedingskalender goed door te nemen. Samen verdelen jullie de taken om ervoor te zorgen dat alles naadloos verloopt. De dynamiek van deze dag benadrukt de veelzijdigheid van je rol als Contractmanager, waarin geen dag hetzelfde is en waar iedere stap die je neemt van invloed is op het succes van RENDO.  

 

De afdeling voor je te werken komt

De afdeling bestaat naast jou uit 4. Er is een teamleider, magazijnbeheerder, medewerker magazijn en een technisch administratief medewerker.  

 

Hier worden we blij van

Je brengt een ruime ervaring als Contractmanager mee en het onderhandelen zit je in het bloed. Je bent dan ook een stevige persoonlijkheid met een gezonde dosis overtuigingskracht die streeft naar een optimaal resultaat. Ook herken jij jezelf in de volgende competenties: proactief, ambitieus, vernieuwend, ondernemend en organisatorisch sterk. 

 

Dit breng je ook mee:

 • Een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie of bedrijfskunde
 • Indien nodig bereid om extra opleidingen te zoals NEVI; 
 • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bekend met de wet- en regelgeving
 • Kennis van de diverse kwaliteits- en zorgsystemen (ISO 9001, ISO27001) is een pré; 
 • Ervaring met investeringsaanvragen en investeringsjaarplannen is een pré; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Arbeidsvoorwaarden

RENDO biedt een afwisselende en uitdagende baan als Contractmanager en daar hoort een prima salaris bij. Het salaris is maximaal € 4.504,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring. 

Daarbij komt nog 

 • Een persoonlijk keuzebudget van 18%; Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je kunt dit budget naar eigen voorkeur inzetten, door dit iedere maand te laten uitkeren of voor de aankoop van extra verlofdagen;
 • 20 vakantie dagen en 4,5 dag spaarverlof;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%;
 • Een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van € 500,- ;
 • Je kunt gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, waarbij je een bijdrage van € 360,- per jaar kunt ontvangen als je aanvullend verzekerd bent;
 • Reiskostenvergoeding en mogelijkheden tot fiscale uitruil;
 • Mogelijkheden tot thuiswerken en een thuiswerkvergoeding; 
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een (integriteits)screening is onderdeel van de werving & selectie procedure.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met 

Helmut FeringaLinda Veen
Manager Algemene ZakenRecruiter
0522 -85642006-46939054

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met onderstaande personen

Helmut Feringa
Manager Algemene Zaken
0522 - 856 420
 
Linda Veen
Recruiter
06-46939054

 

 

Enthousiast geworden?

Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Wij laten zo spoedig mogelijk iets horen. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust. 

 

Kom jij werken bij RENDO?