FacebookLinkedIn

Menu

 

 

Meewerkend coördinator aanleg, beheer & onderhoud

   32 uur
    Meppel

 

Vol energie aan de slag bij RENDO!

Heb jij affiniteit met glasvezelnetwerken? RE-NET groeit hard en daarom zoeken wij een extra Meewerkend Coördinator Aanleg, Beheer & Onderhoud! Werken bij RE-NET (onderdeel van de RENDO-groep) betekent werken aan de toekomst van het glasvezelnetwerk in de regio. Samen met onze collega's streven wij naar een goed en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor onze klanten. Daar werken we elke dag vol energie aan.

 

Dit ga jij doen

Als Meewerkend Coördinator Aanleg, Beheer en Onderhoud zorg je voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de operationele werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk. Dit doe je samen met onze eigen RE-NET glasvezelmonteurs, de collega-coördinator maar ook met de uitvoerende (civiele) aannemers. Je vindt het uitdagend om de vastgelegde afspraken en Service Levels te behalen en streeft daarbij ook naar maximale klanttevredenheid met minimale kosten.  

Je coördineert de werkzaamheden om storingen en schades aan het glasvezelnetwerk zo snel mogelijk op te lossen. Je bepaalt de prioriteit van werkzaamheden van de monteurs en zorgt ervoor dat ze efficiënt de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je stemt de voorraadpositie af met het magazijn rekening houdend met de verwachte projecten in de pijplijn. Je controleert en accordeert de Aannemer Verreken Staat (AVS) op aantallen, geld en meer/minderwerk. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de veiligheid van de uitgevoerde werkzaamheden in het veld. Je houdt hier toezicht op en corrigeert waar nodig.

Werken in een groeiende organisatie als RE-NET vraagt om een flexibele houding. De ene dag stuur je de monteurs aan voor het oplossen van incidenten of grote schades veroorzaakt tijdens graafwerkzaamheden door derden waarbij jij je hoofd koel houdt! De andere dag zorg je voor de planning en coördinatie van na-aansluitingen, werk je mee aan een reconstructieproject of controleer jij het uitgevoerde werk in het veld. Kortom: afwisseling genoeg!

 

Hier worden we blij van

Je bent een echte teamspeler en je kan goed met mensen omgaan. Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn en om zowel de monteurs als de aanleg & storingsopdrachten te coördineren waardoor er weer een tevreden (eind) klant bijkomt. Je bent praktisch ingesteld en je hebt een drive om de opdrachten binnen de afspraken op te lossen en daarbij ook nog kwaliteit te leveren.

 

Dit breng je ook mee:

 • MBO+ /HBO denkniveau met een technische achtergrond;
 • De nodige ervaring met aansturing van mensen en operationele werkzaamheden;
 • Kennis van glasvezel telecommunicatienetwerken en gebruikte materialen en gereedschappen;
 • Je werkt efficiënt en je kunt ook praktisch plannen;
 • Communicatief vaardig, je kan goed samenwerken maar ook onderhandelen;
 • Kennis van CROW, VCA, KAM en VGM-beleid en andere relevante processen en voorschriften is een pré;
 • Besluitvaardig en resultaat gericht met oog voor kwaliteit;
 • Rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

RE-NET biedt een afwisselende en uitdagende baan als Meewerkend Coördinator Aanleg, Beheer & Onderhoud en daar hoort een prima salaris bij. Het salaris is maximaal € 4.504,- bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Daarbij komt nog 

 • Een persoonlijk keuzebudget van 18%; dit is inclusief 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je kunt dit budget naar eigen voorkeur inzetten, door dit iedere maand te laten uitkeren of voor de aankoop van extra verlofdagen;
 • 20 vakantiedagen en 4,5 dag spaarverlof;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%;
 • Een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van € 500,- (o.b.v. fulltime dienstverband) ;
 • Je kunt gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, waarbij je een bijdrage van € 360,- per jaar kunt ontvangen als je aanvullend verzekerd bent;
 • Reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot fiscale uitruil;
 • Een laptop en mobiel;
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen; 
 • Een jaarcontract met kans op verlenging.

 

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met: 

Jan Willem Veldhuis

Daniële Sieders
Teamcoördinator RE-NETRecruiter
06-1436530706-46939033

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met:

Jan Willem Veldhuis
Teamcoördinator RE-NET
06-14365307
 
Daniële Sieders
Recruiter
06-46939033 

 

Enthousiast geworden?

Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Wij laten zo spoedig mogelijk iets horen. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust. 

 

Kom jij werken bij RENDO?