FacebookLinkedIn

Menu

 

 

Allround Glasvezelmonteur

   40 uur
    Meppel

 

Vol energie aan de slag! 

Heb jij affiniteit met glasvezel? Wij zoeken een Allround Glasvezelmonteur! Werken bij RE-NET (onderdeel van de RENDO-groep) betekent werken aan de toekomst van het glasvezelnetwerk in de regio. RENDO Groep is een duurzaam, regionaal netwerkbedrijf waarbij we samen ernaar streven om onze sterke positie als netbeheerder en netwerkbedrijf (fossiel gas, duurzaam gas, waterstof, elektriciteit en data) te verbeteren. We zijn trots op onze inzet voor de levering van veilige, betrouwbare en duurzame energievoorzieningen aan onze klanten. Daar werken we dan ook elke dag vol energie aan.

 

Dit ga jij doen

Als Allround Glasvezelmonteur werk je aan het preventief- en correctief onderhoud van de glasvezelnetwerken die door RE-NET worden beheerd. Ook zet je je kennis en vaardigheden in bij de realisatie van na-aansluitingen in nieuwbouw/reconstructieprojecten en in de binneninstallatie van klanten. 

Werken in een groeiende organisatie als RE-NET vraagt een flexibele houding. De ene dag ben je bezig met het oplossen van incidenten in het netwerk of het herstellen van schades die door anderen (bijv. tijdens graafwerkzaamheden) zijn veroorzaakt. De andere dag word je ingezet om nieuwbouwwoningen van een glasvezelaansluiting te voorzien of werk je mee aan een reconstructieproject waarbij kabels en leidingen moeten worden verlegd. Kortom: afwisseling genoeg! Je uitdaging zit in het correct, efficiënt en met kwaliteit uitvoeren van alle aan jou toevertrouwde werkzaamheden. 

 

Hier worden we blij van

Jij vindt het leuk om lekker in de buitenlucht aan het werk te zijn en je steekt je handen graag uit de mouwen! Daarnaast heb je een flexibele instelling.

 

Dit breng je ook mee:

 • De nodige ervaring als glasvezelmonteur;
 • Een theoretische achtergrond op mbo-niveau of voldoende werkervaring om zelfstandig te kunnen werken;
 • Ervaring in het lassen van glasvezel, zowel onder- als bovengronds en in het uitvoeren van OTDR metingen;
 • Benodigde en actuele certificering voor het lassen en meten van glasvezel;
 • Een geldig rijbewijs B(E);
 • Ervaring in storingsoplossing in het netwerk in alle drie de lagen (netwerk, belichten en diensten).

 

Arbeidsvoorwaarden

RE-NET biedt een afwisselende en uitdagende baan als Allround Glasvezelmonteur en daar hoort een prima salaris bij. Het salaris is maximaal € 4.104,- bruto per maand. Dit salaris kun je ophogen met je persoonlijk keuzebudget tot € 4.514,40 bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring. 

Daarbij komt nog 

 • Een persoonlijk keuzebudget van 18%; Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je kunt dit budget naar eigen voorkeur inzetten, door dit iedere maand te laten uitkeren of voor de aankoop van extra verlofdagen;
 • 20 vakantie dagen en 4,5 dag spaarverlof;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%;
 • Een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van € 500,- ;
 • Je kunt gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering, waarbij je een bijdrage van €360,- per jaar kunt ontvangen als je aanvullend verzekerd bent;
 • Een bedrijfsbus en koffiegeldvergoeding;
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Een (integriteits)screening is onderdeel van de werving & selectie procedure.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met 

Jan Willem VeldhuisLinda Veen
Teamcoördinator RE-NETRecruiter
06-1436530706-46939054

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met onderstaande personen

Jan Willem Veldhuis
Teamcoördinator RE-NET
06-14365307
 
Linda Veen
Recruiter
06-46939054

 

Enthousiast geworden?

Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Wij laten zo spoedig mogelijk iets horen. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust. 

 

Kom jij werken bij RENDO?